نان در كشور ما جز اولينها در سبد غذايي مردم است و متاسفانه كيفيت نانها آنجور كه بايد نيست. مصرف سرانه نان در ايران ۱۶۴KG است اين در حالي است كه مصرف سرانه نان در اروپا ۶۸Kg است.
بهبود دهنده كلمهاي آشنا در صنعت نان ميباشد.بهبود دهنده نان باعث افزايش كيفيت نان ميشود.بهبود دهنده نان باعث افزايش ماندگاري نان ميشود. در قديم از روغن به عنوانبهبود دهنده نان استفاده ميكردند. بعد از آن از مواد شيميايي به عنوان بهبود دهنده استفاده ميكردند اما اين روزه از آنزيم استفاده ميشود كه فاقد مواد شيميايي است.
بيشتر بدانيم : پودر كاكائو
بهبود دهنده نان به گسترش خمير كمك ميكند هم چنين بهبود دهنده نان به ورآمدن خمير كمك ميكند.بهبود دهنده نان از از خوابيدن خمير در مرحله تخمير نهايي و پخت نان جلوگيري مي كند. بهبود دهنده ها flour improver تركيباتي هستند كه با ايجاد انعطاف پذيري و افزايش قدرت تحمل خمير در كليه مراحل توليد نان اعم از ميكس كردن، تخمير و پخت سبب بهبود كيفي محصول نهايي مي شوند.
بهبود دهنده ها به نانوا كمك مي كند تا محصولي با حجم و شكل ظاهري بهتر و با قابليت حفظ تازگي بيشتر در طول مدت زمان مصرف توليد نمايد. معمولا بهبود دهنده براي خميرهايي است كه خميرمايه دارند و مدت ور آمدن طولاني دارند و به ازاي هر نيم كيلو ۲ تا ۳ گرم ريخته ميشود .
شما مي توانيد براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد مواد شيميايي غذايي مثل شيرين كننده هاي مصنوعي ( اسپارتام ، سوكرالوز و...) و....به فروشگاه مواد شيميايي جهان شيمي مراجعه كنيد.