پودر كاكائو اصل

بهترين هاي جهان

پودر كاكائو اصل

۳۷ بازديد

مراحل توليد پودر كاكائو

براي آنكه مغز دانه از پوستش جدا شود آن را بو مي‌دهند. براي اين كار دانه‌ها را روي يك سطح داغ مي‌گذارند و پوست بيروني دانه‌ها بر اثر حرارت از مغز آن جدا مي‌شود. بعد از بو دادن دانه‌ها، آن‌ها را درون الك ميريزند تا دانه و پوست از هم جدا شود. سپس دانه‌ها را آسياب مي‌كنند و آن‌ها را به شكل خمير در مي‌آورند. در مرحله بعد از آسياب كردن، چربي موجود در كاكائو را خارج مي‌كنند. اين كار را با دستگاه‌هاي مخصوص انجام مي‌دهند. به چربي‌هاي كاكائو در اصطلاح كره كاكائو گفته مي‌شود و به باقي مانده آن كيك كاكائو مي‌گويند. كره كاكائو يك روغن گياهي است و عطر و بوي شكلات مي‌دهد. اين كره علاوه بر اينكه براي تهيه شكلات و شيريني كاربرد فراوان دارد براي پوست…

بيشتر بدانيم : بهبود دهنده نان

آشنايي با درخت كاكائو

كاكائو با نام علمي Theobroma cacao درختي است از تيره پنيركيان كه ارتفاعش بين ۴ تا ۱۰ متراست و برگهايش ساده و متقابل و گلهايش منظم و كوچك و قرمز رنگ در همه فصول وجود دارد. ميوه هاي سنگين درخت كاكائو مستقيما بر روي تنه و شاخه هاي بزرگ درخت ميرويد. اين نوع الگوي رويش cauli flory نام دارد. جالب اينكه در نقاشيهاي قديمي اروپايي از اين درخت ميبينيم كه ميوه ها – مانند ديگر درختان ميوه – در انتهاي شاخه هاي كوچك نقاشي شده اند. گل درخت كاكائو بسيار زيبا است و تقريبا در تمام طول سال ديده ميشود. در واقع درخت كاكائو در طول سال غرق گل است زيرا تعداد اين گلها حدود ۵۰۰۰۰ عدد در سال است. يك نكته جالب در باره گل كاكائو اين است كه علي رغم

راه هاي تشخيص شكلات اصل از تقلبي

ه چه محصولي «شكلات» گفته مي شود؟ استاندارد مربوط به مواد اوليه شكلات در كشورهاي مختلف متفاوت است. در كشور ما استانداردهاي مشخصي وجود دارد كه برگرفته از استانداردهاي بين المللي كدكس (Codex) است. اما به طور كلي شكلات، محصولي است كه با توجه به نوع، در فرمولاسيون آن حداقل از ۱۸ تا ۲۲ درصد كره كاكائو وجود دارد. پس صرفا اگر در محصولي از پودركاكائو استفاده شده باشد نمي توان از آن به عنوان شكلات نام برد. شكلات سفيد، حاوي پودركاكائو نيست ولي به دليل داشتن كره كاكائو به آن شكلات مي گويند. متاسفانه برخي شركت ها به جاي كره كاكائو از چربي هاي جايگزين آن هم بدون اطلاع رساني به مصرف كننده در توليد شكلات هايشان استفاده مي كنند و محصولي كه در آن به جاي كره كاكائو…

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد ساير مواد شيميايي غذايي مثل شيرين كننده ها مصنوعي ، اسيد هاي آلي ( اسيد استيك ، اسيد سيتريك و...) مي توانيد به سايت فروشگاه مواد شيميايي جهان شيمي مراجعه كنيد.

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.