سوكرالوز چيست؟ كاربد ان چيست ؟

۱۸ بازديد

سوكرالوز يك شيرين كننده و جايگزين قند مصنوعي است كه در اتحاديه اروپا نيز با شماره E955 شناخته مي شود. اين شيرين كننده با كلرينه شدن ساكارز توليد مي شود و حدود ۳۲۰ تا ۱۰۰۰ برابر شيرين تر از ساكارز، سه برابر شيرين تر از پتاسيم آسپارتام و آسولفام و دو برابر شيرين ساخارين سديم است.

در حالي كه سوكرالوز تا حد زيادي ماندگار است و براي استفاده در دماي بالا (مانند كالاهاي پخته شده) ايمن در نظر گرفته شده است ، اما برخي شواهد نشان مي دهد كه در دماي بالاتر از ۱۱۹ درجه سانتي گراد تجزيه مي شود.

موفقيت تجاري محصولات مبتني بر سوكرالوز از مقايسه آن با ساير شيرين كننده هاي كم كالري از نظر طعم ، ثبات و ايمني ناشي مي شود. اين تركيب معمولاً با نام تجاري Splenda به فروش مي رسد.

بيشتر بدانيد:                          

كاربردهاي سوكرالوز

از سوكرالوز در بسياري از محصولات غذايي و آشاميدني استفاده مي شود زيرا يك شيرين كننده بدون كالري است و باعث ايجاد پوسيدگي دنداني نمي شود. اين تركيب همچنين براي مصرف بيماران ديابتي و غير ديابتي بي خطر است و بر ميزان انسولين تأثيري ندارد.

اگرچه فرم پودر شده اين شيرين كننده مبتني بر سوكرالوز يعني اسپلندا حاوي ۹۵٪ (به صورت حجمي) مواد حجيم كننده دكستروز و مالتودكسترين است كه بر سطح انسولين تأثير مي گذارد.

سوكرالوز به عنوان جايگزين يا در تركيب با ساير شيرين كننده هاي مصنوعي يا طبيعي مانند آسپارتام ، پتاسيم استول سولفام يا شربت ذرت با فروكتوز بالا در خوراكيها استفاده مي شود. اين شيرين كننده در محصولاتي مانند آب نبات ، ميان وعده هاي صبحانه ، قهوه آماده و نوشابه استفاده مي شود و در ميوه هاي كنسرو شده نيز وجود دارد.

اين ماده در نوشيدني هاي مختلف مانند آب ميوه ها ، نوشيدني هاي ورزشي و انرژي زا ، نوشيدني هاي حاوي كافئين و الكلي وجود دارد و معمولا مقدار مصرف آن در اين نوشيدني ها ۸% تا ۱۰% است.

براي كسب اطلاعات بيشتر در مورد سوكرالوز و كاربرد هاي آن اينجا كليك كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.