ما امروز در اين مطلب سعي بر اين داريم تا اطلاعات بسيار خوبي را در زمينه جراحي لثه در اختيار شما عزيزان قرار دهيم و همه چيز را در رابطه با اين موضوع به شما بگوييم. با ما تا انتهاي اين مطلب همراه باشيد تا همه چيز را در اين زمينه بدانيد.
جراحي لثه
اگر بهصورت روزانه نخ دندان بكشيد و دو بار در روز مسواك بزنيد، باكتري هاي داخل دهانتان از بين مي روند و به اين بيماري مبتلا نمي شويد. اگر مدام دهانتان را شستشو دهيد، سطح دندان ها تميز مي شوند و جرم و باكتري هاي موجود روي دندان و خط لثه از بين مي روند. لازم به ذكر است كه اين آماس لثه مرحله اوليه بيماري لثه است و اگر زود آن را درمان نكنيد، به بيماري پيرادنداني (نوع شديدي از بيماري لثه) تبديل مي شود.
درمورد يك متخصص ترميم و زيبايي دندان بيشتر بدانيد.
پس اگر مرتب به شستشوي دهان رسيدگي نكنيد و مسواك نزنيد، التهاب لثه شديدتر و بافت لثه متورم تر مي شود. در اين مرحله ممكن است دچار خونريزي شويد، دندان و بافت لثه از همديگر كمي فاصله مي گيرند و بين آن ها ناحيهاي به نام شيار لثه ايجاد مي شود. در اين لحظه مي گوييم دچار بيماري لثوي شدهايد.
وقتي باكتري هاي موجود در جرم تكثير مي شوند و تا زير خط لثه ادامه پيدا مي كنند، شيار لثه به وجود ميآيد. در اين زمان، روش هاي جرمگيري در خانه ديگر جوابگو نيستند زيرا ميكروب به زير خط لثه رفته؛ جايي كه مسواك و نخ دندان به آن دسترسي ندارند. اگر در اين شرايط به پزشك يا بهداشتكار دندان مراجعه نكنيد، اين ميكروب ها آنقدر زياد مي شوند كه به داخل شيار لثه راه پيدا مي كنند. باكتري هاي جرم داخل شيار موادي از خودشان توليد مي كنند كه باعث مي شود بافت سفت كنار لثه فرو بريزد و شيار عميق تري ايجاد شود. پيشروي بيماري لثوي به اين شكل، عفونت را وارد ريشه هاي دندان مي كند و به آن قسمت هم آسيب مي زند. درنتيجه، دندان شل مي شود، درد مي گيرد و بيمار بايد عمل جراحي لثه انجام بدهد.
همچنين براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه بليچينگ دندان بر روي لينك مشخص شده كليك كنيد.
ممكن است قبل از اين مرحله، لازم باشد بيمار مراحل درماني ابتدايي را طي كند و عمل جرمگيري و پوشش ريشه انجام دهد. در اين فرايند، بهداشتكار براي اينكه بتواند جرم ها، رسوب ها و موادغذايي را از زير خط لثه بيرون بياورد، از دستگاهي تميزكننده استفاده مي كنند و با ابزاري دستي ميكروب هاي روي سطح ريشه را بر مي دارد تا ميكروب ها از بين بروند. بسته به اينكه بيمار چقدر جرم روي دندان هايش داشته باشد، عمل جرمگيري و پوشش ريشه ممكن است بين دو تا چهار جلسه طول بكشد. سپس پزشك فرايند شستشوي دهان را براي بيمار توضيح مي دهد تا از آن به بعد بيشتر مراقب دندان هايش باشد.
كلام آخر
ما امروز در اين مطلب تمام سعي خود را كرديم تا اطلاعات بسيار خوبي را در زمينه جراحي لثه در اختيار شما عزيزان و همراهان هميشگي قرار دهيم. براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه و ساير روش هاي دندانپزشكي ميتوانيد به سايت چلاوا مراجعه كنيد. اميدواريم اين مطلب براي شما مفيد بوده باشد و از آن استفاده كرده باشيد.