ديابت نوع دو و درمان آن را بشناسيد

۱۴ بازديد

ما امروز در اين مطلب سعي بر اين داريم تا در مورد ديابت نوع دو و درمان آن به كمك جراحي لاغري اطلاعات بيشتري را در اختيار شختيار شما عزيزان قرار دهيم و همه چيز را در اين زمينه به شما بگوييم. با ما تا انتهاي اين مطلب همراه باشيد.

درمان ديابت نوع دو

اين روش شامل ايجاد يك كيسه شكمي كوچك است و مقدار غذايي را كه مي توانيد بخوريد كاهش مي دهد. در طي اين عمل روده به كيسه جديد متصل مي شود و مسير غذا را به طور مستقيم به قسمت پايين روده كوچك تغيير مي دهد. در اين حالت غذا، قسمت تحتاني معده، قسمت اول روده كوچك (اثني عشر) و بخشي از قسمت دوم (ژژونوم) را دور مي زند.

تغييرات ايجاد شده در طي باي پس معده باعث تغيير در نحوه تعامل روده و پانكراس مي شود. اين امر حتي قبل از كاهش وزن بر كنترل ديابت تأثير مي گذارد. معمولاً بيماران مي توانند در عرض سه تا چهار هفته به سر كار بازگردند. باي پس معده يك گزينه جراحي خوب در بسياري از بيماران است.

روش ديگري كه باعث مي‌شود كالري به خوبي جذب نشود، عمل سوييچ اثني عشر است. اين جراحي تركيبي از لاپارسكوپي و يك عمل باي پس نسبتا سنگين است. اين روش معده كوچكتري ايجاد مي‌كند كه به دورترين قسمت روده كوچك متصل است. دوازدهه، ژژونوم و بخشي از روده دور زده شده و سپس به نقطه‌اي نزديك دريچه ايلئوسكال (محل اتصال روده باريك به روده بزرگ) متصل مي شوند. هر چند اين جراحي يك روش موثر محسوب مي‌شود، اما نسبت به ساير روش‌‌ها خطرناك‌تر است. اين عمل معمولاً فقط براي افرادي توصيه مي شود كه BMI بالاتر از 50 دارند.

همه چيز را درمورد باي پس معده بدانيد.

پزشكان دريافته اند كه جراحي كاهش وزن مي تواند ديابت نوع 2 را با كنترل سطح قند خون درمان كند. ديابت بيماري است كه زماني اتفاق مي افتد كه سطح قند خون (گلوكز خون) خيلي بالا باشد. قند خون منبع اصلي انرژي براي سلول هاي شماست.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه محاسبه BMI بر روي لينك مشخص شده كليك كنيد.

گلوكز به دليل وجود هورموني به نام انسولين قادر است وارد سلول ها شود. انسولين توسط پانكراس ساخته مي‌شود. اگر بدن شما انسولين توليد نكند يا انسولين كافي توليد نكند، گلوكز نمي‌تواند به سلول هاي شما برسد و بنابراين در خون باقي مي‌ماند. اين وضعيت اگر مدت زيادي طول بكشد مي‌تواند مشكلات سلامتي خاصي ايجادكند. عوارض ديابت مي تواند بسيار جدي باشد. آن‌ها مي‌توانند چشم‌ها، كليه ها و اعصاب را تحت تاثير قراردهند. چاقي يك عامل مهم در ابتلا به ديابت محسوب مي‌شود. اشخاصي كه دچار چاقي مفرط هستند 10 برابر بيشتر از افراد عادي در معرض خطر ابتلا به اين بيماري هستند. غذاهايي كه سرشار از چربي و كربوهيدرات هستند باعث افزايش اسيدهاي چرب در خون و تجمع چربي (چربي) در كبد و ماهيچه ها مي‌شود. مصرف اين غذاها باعث افزايش مقاومت به انسولين و التهاب مي‌شود. با گذشت زمان، پانكراس توليد انسولين كافي را متوقف مي‌كند.

سخن نهايي

ما امروز در اين مطلب سعي كرديم تا اطلاعات بسيار خوبي را در زمينه ديابت نوع دو درمان آن به كمك جراحي لاغري را در اختيار شما عزيزان قرار دهيم و همه چيز را در رابطه با اين موضوع به شما بگوييم.

منبع: http://www.jarahilaqari.ir/

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد