حساسيت دندان هاي كودكان

۱۵ بازديد

ما امروز در اين مطلب سعي داريم تا اطلاعات بسيار خوبي را در زمينه حساسيت دندان كودكان در اختيار شما عزيزان قرار دهيم و همه چيز را در رابطه با اين موضوع به شما دوستان و همراهان گرامي بگوييم. با ما تا انتهاي اين مطلب همراه باشيد.

حساسيت دندان كودكان

حساسيت دندان وقتي رخ مي دهد كه عاج (دنتين)، يك بافت متخلخل كه در زير ميناي دندان در معرض ديد قرار بگيرد. عاج داراي كانالهاي ميكروسكوپي به نام توبولها است كه مسيرهاي عصبي هستند.

دلايل مختلفي براي حساس شدن دندان در كودكان وجود دارد كه متخصصان دندانپزشكي كودكان ما در ادامه به توضيح آن ها پرداخته اند:

هنگامي كه اين لوله‌ها در اثر از بين رفتن ميناي دندان يا بافت لثه بدون حمايت  پوشش قرار داشته باشند يا در معرض ديد باشند، اعصاب توسط محرك ها از جمله مسواك زدن دندان، گرما يا سرما يا در برخي موارد مصرف مواد غذايي شيرين و قندي به راحتي تحريك مي شوند.

براي كسب اطلاعات بيشتر در زمينه قيمت ايمپلنت دندان بر روي لينك مشخص شده كليك كنيد.

وقتي كودك شما شروع به از دست دادن دندانهاي شيري و جوانه زدن دندان هاي دائمي ميكند، ممكن است كودك درجاتي از حساسيت دندان را تجربه كنند. با اين حال خود روند در آمدن دندان دائمي نميتواند باعث حساسيت دندان كودكان شود بلكه سرما و گرما و برخي عوامل مشابه ديگر ميتوانند باعث تحريك دندان ها شوند و حساسيت آن ها را طي اين دوره بر انگيزند.

زماني كه يك دندان خرد ميشود يا ترك برميدارد ميناي آن دندان آسيب ميبيند و عاج زيرين و حساس آن بيرون مي افتد. اين موضوع باعث حساس شدن دندان كوكان ميشود. هر بار كه چيزي ميخوريد و يا يك عامل محرك به دنتين برخورد ميكند علائم حساسيت نيز خود را نشان ميدهند. اين موضوع در كودكان بيشتر ديده ميشود. زيرا در معرض آسيب به دندان و شگستگي بيشتر آن قرار دارند.

درمورد جرم گيري دندان بيشتر بدانيد.

مسواك زدن بيش از حد يا وارد كردن فشار بيش از حد به دندان ها حين مسواك زدن اغلب منجر به تحليل ميناي دندان و فرسايش لثه مي شود، كه مي تواند دندان هاي كودك شما را نسبت به گرما و سرما حساس تر كند و شما را تا مدت ها با حساسيت دندان كودكان درگير كند.

سخن آخر

ما امروز در اين مطلب سعي كرديم تا اطلاعات بسيار خوبي را در زمينه حساسيت دندان كودكان براي شما  بازگو كنيم. اميدواريم اين مطلب براي شما مفيد بوده باشد و از آن استفاده كرده باشيد. در ضمن براي كسب اطلاعات بيشتر در اين زمينه و ديگر زمينه هاي دندانپزشكي مي‌توانيد به سايت چلاوا مراجعه كنيد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
امکان ارسال نظر برای مطلب فوق وجود ندارد