ابرو یکی از قسمت های مهم و تاثیرگذار در زیبایی چهره افراد است. پرپشتی و قرینه بودن ابروها تاثیر زیادی در زیبایی و جذابیت چهره افراد دارد. همین موضوع خدمات کاشت ابرو را به یکی از محبوب ترین خدمات زیبایی در بین بانوان تبدیل کرده است. پیوند ابرو و یا همان کاشت، فرآیندی است که در آن از نواحی ای که موهایی مشابه ابرو دارند، موهایی برداشت می شود و سپس در امتداد ابروهای فرد کاشته می شوند.
روش کاشت ابرو چگونه است؟
دکتر پوست در ابتدا ابرو را به سه بخش مساوی تقسیم میکند: تاج، بدنه و دم ابرو. در قسمت تاج، ابرو به صورت زاویه دار رو به بالا قرار داده می شود تا حالت عمودی نگیرد. در قسمت بدنه ابرو، تاج و دم ابرو به زاویه ای خاص قرار داده می شوند تا جلوی رشد موهای نادرست در صورت جلوگیری شود.
سپس از موهای نازکی که در پشت سر و نزدیک به گردن هستند به عنوان بافت پیوندی استفاده می شود. بلندی این قسمت موها 2 سانتی متر و مشابه بلندی موهای ابرو است. همین باعث می شود تا پزکش بتواند به راحتی حالت موها را ببیند و روی قوس ابرو که روی استخوان حدقه چشم قرار دارد، انحنا و شکل ابرو را تنظیم کند تا حالت طبیعی ابرو را به وجود آورد.
نکته ای که لازم است در این باره بدانید این است که منافذ ابرو باید به نسبت موها بسیار نازک و کوچک باشد. اگر اینگونه نباشد، ممکن است ابروهایی با حالت ضخیم داشته باشیم.
کاشت ابرو چه عوارضی دارد؟
درست است که کاشت ابرو یکی از طبیعی ترین و بهترین روش ها برای پیوند و قرینه سازی ابروها است؛ اما این درمان هم مانند هر روش و درمان دیگری عوارضی نیز دارد. عوارض کاشت ابرو شامل قرمزی، تورم، التهاب، خارش و حتی کبودی در ناحیه کاشت می شود. البته این عوارض طبیعی هستند و پس از چند روز از بین می روند. با این حال، اگر کاشت ابرو در مراکز نامعتبر انجام شود، ممکن است خطرات و عوارض جدی به وجود آید. برخی از این خطرات عبارتند از:
- عدم تقارن در ابروها
- رشد نامناسب موها
- تفاوت در رنگ موها
- عدم رشد کامل گرافت ها
- عدم دستیابی به نتایج دلخواه
- عفونت در ناحیه کاشت یا استخراج گرافت ها
به همین دلیل، برای انجام کاشت ابرو، انتخاب پزشک متخصص و یا کلینیک معتبر بسیار حائز اهمیت است و نیاز به دقت و شناسایی مناسبی دارد.
- ۰ ۰
- ۰ نظر